NE SPREGLEJ: Brezplačna poštnina po Sloveniji ob nakupu nad 80€. // Delivery available also in Greece and Croatia

Kremni odstranjevalec lepila

20.10

Ni na zalogi

Kremni odstranjevalec lepila je visoko kakovostni proizvod za odstranjevanje podaljškov trepalnic. Zahvaljujoč posebni kemični formuli, ta odstranjevalec ne škoduje naravnim trepalnicam. Kremni odstranjevalec je primeren za vse tipe kože, celo za stranke, ki imajo občutljive oči.
Odstranjevalec lepila ima kremasto teksturo, ki preprečuje, da bi stekel v strankino oko. Pri Flawless podjetju mu zato radi pravimo kremasti odstranjevalec brez tveganja.

Ni na zalogi

Šifra: 000013 Kategoriji: ,

Opis

UPORABA
1. Namestite blazinico, da zaščitite spodnje trepalnice. Poskrbite, da strankine oči med celotnim postopkom odstranjevanja ostanejo zaprte.
2. Nanesite odstranjevalec z aplikatorjem direktno na podaljške trepalnic.
3. Pustite odstranjevalec delovati 5 do 10 minut in tako dovolite kremi da prodre globoko v lepilo. Opazili boste, ko bodo podaljški pričeli popuščati in se dvigovati od naravnih trepalnic.
4. Nežno odstranite podaljške trepalnic. Če ne gredo vstran, pustite izdelek delovati še nekoliko dlje časa. Za odstranjevanje podaljškov trepalnic lahko uporabite pinceto.
5. Ko so podaljški odstranjeni, odstranite ostanke odstranjevalca in nato še blazinico. Očistite veko s čistilno peno in sperite z vodo.

Med postopkom se izogibajte stika s kožo in ne dovolite, da bi odstranjevalec za lepilo prišel v strankino oko.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Title

Puella, lash academy, studio in shop

Telefonska: (+386) 040 567 084 E-naslov: info@puella.si Spletna: www.puella.si
Go to Top