NE SPREGLEJ: Brezplačna poštnina po Sloveniji ob nakupu nad 80€. // Delivery available also in Greece and Croatia

Lepilo JET SET PRO

40.00

Ni na zalogi

Lepilo JET SET PRO je na voljo v 5 ml embalaži, v črni barvi. Najbolje deluje pri 18 – 22°C, vlažnosti 50-70% in se posuši v 0.5 – 1 sekundi.
Naša lepila so v skladu z EU zakonodajo.
JET SET PRO lepila ni priporočeno uporabljati na strankah občutljivih na cianoakrilat ali pigment črnega oglja.
Če je vlažnost vašega prostora pod priporočeno, uporabite nekoliko manjšo količino lepila. Če je višja, uporabite lepila nekoliko več.
Pred nanašanjem umetnih trepalnic vedno v celoti očistite naravne trepalnice. Uporabite peno za čiščenje in jo sperite s solno raztopino namesto primerja, saj le-ta vsebuje alkohol, ki trepalnice izsušuje in vpliva na sušenje lepila.

Ni na zalogi

Šifra: 000002 Kategorija:

Opis

*POMEMBNO*
Naročajte in uporabljajte lepila le, če ste strokovno usposobljeni za podaljševanje trepalnic. Za posledice napačne uporabe naših izdelkov nismo odgovorni. Ko lepilo enkrat naročite, ste sami odgovorni zanj. Hranite ga v hladnem in temnem prostoru. Učinkovitost in rezultati lepila se razlikujejo od posameznika do posameznika, in sicer glede na temperaturo prostora, vlažnost in stranko samo. Vedeti je potrebno, kako ublažiti razdraženost in vnetje, v kolikor se pojavita
KAKO PREMEŠATI
Odstranite zamašek lepila in na kapalko namestite robček, ki ne bo puščal vlaken. Če boste lepilo mešali, ko je nanj nameščen zamašek, se bo lepilo oprijelo tudi tega, kar bo preprečilo, da bi se embalaža v prihodnje lahko tesno zapirala; zrak in vlaga lahko prideta v stekleničko in posušita lepilo.
Pred postopkom stresajte stekleničko najmanj 60 sekund. Med postopkom zamenjajte z novo kapljico lepila na vsakih 20 do 30 minut, glede na vlago v prostoru. Tresite stekleničko okoli 20 sekund pred vsako kapljico, da dobro premešate pigment in da lepilo ohrani ustrezno gostoto.

TEST OBČUTLJIVOSTI
Test občutljivosti je potrebno izvesti pri novih strankah.
Preizkus mora biti narejen 24 ur pred samim postopkom. Namestite 5 krajših podaljškov vzdolž trepalnic na obeh očeh in pustite 24 ur. Če ne pride do reakcije, lahko lepilo uporabite in dokončate podaljševanje trepalnic. Test ne zagotavlja 100 % varnosti, saj je pri celotnem postopku uporabljena večja količina lepila.

KAKO SHRANJEVATI
Ko lepilo enkrat odprete, ga shranite na hladno in suho mesto. Embalaža naj bo tesno zaprta in shranjena v pokončnem položaju v originalni embalaži.
Rok uporabe odprtega izdelka je 8 – 12 tednov od odprtja.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Title

Puella, lash academy, studio in shop

Telefonska: (+386) 040 567 084 E-naslov: info@puella.si Spletna: www.puella.si
Go to Top