NE SPREGLEJ: Brezplačna poštnina po Sloveniji ob nakupu nad 80€. // Delivery available also in Greece and Croatia

Lepilo PULSE

42.00

Ni na zalogi

Predstavljamo vam naše novo lepilo PULSE. 

Edinstveno lepilo, ki deluje ne glede na visoko ali nizko vlago! In še najboljše – kapljica lepila ostane sveža kar 2 URI, kar pomeni, da je ne potrebujete menjavati tako pogosto in s tem porabite manj lepila!

IDEALNO JE ZA:

  • za vse  profesionalne lash stilistke, ki rade delajo hitro,
  • če vam temperatura in vlaga v prostoru nihata,
  • za vse, ki potrebujete hitro sušeče lepilo
  • primerno za klasično in volumensko tehniko (prav tako za premade trepalnice – v tem primeru uporabite malenkost več lepila)

 

Ni na zalogi

Šifra: 1486060 Kategorije: , , Oznaka:

Opis

Čas sušenja: 0,5 sekunde

Vlaga v prostoru: 25% – 70%

Temperatura v prostoru: 20 – 22%

Pakirano v vrečkici, 5ml, črne barve.

Ko je enkrat odprto, ga hranite v suhem in temnem prostoru (nikakor ne odprtega v hladilniku), v pokončnem položaju in tesno zaprtega.

Po potrebi uporabite Zabojnik za lepilo, ki je nepredušen. Vedno ga čistite z Robčki za lepilo (180kom).

Odprtega uporabiti v roku 4 – 6 tednov, najbolje v roku enega meseca.

 

*POMEMBNO*
Naročajte in uporabljajte lepila le, če ste strokovno usposobljeni za podaljševanje trepalnic. Za posledice napačne uporabe naših izdelkov nismo odgovorni. Ko lepilo enkrat naročite, ste sami odgovorni zanj. Hranite ga v hladnem in temnem prostoru. Učinkovitost in rezultati lepila se razlikujejo od posameznika do posameznika, in sicer glede na temperaturo prostora, vlažnost in stranko samo. Vedeti je potrebno, kako ublažiti razdraženost in vnetje, v kolikor se pojavita

KAKO PREMEŠATI
Odstranite zamašek lepila in na kapalko namestite robček, ki ne bo puščal vlaken. Če boste lepilo mešali, ko je nanj nameščen zamašek, se bo lepilo oprijelo tudi tega, kar bo preprečilo, da bi se embalaža v prihodnje lahko tesno zapirala; zrak in vlaga lahko prideta v stekleničko in posušita lepilo.
Pred postopkom stresajte stekleničko najmanj 60 sekund. Med postopkom zamenjajte z novo kapljico lepila na vsakih 20 do 30 minut, glede na vlago v prostoru. Tresite stekleničko okoli 20 sekund pred vsako kapljico, da dobro premešate pigment in da lepilo ohrani ustrezno gostoto.

TEST OBČUTLJIVOSTI
Test občutljivosti je potrebno izvesti pri novih strankah.
Preizkus mora biti narejen 24 ur pred samim postopkom. Namestite 5 krajših podaljškov vzdolž trepalnic na obeh očeh in pustite 24 ur. Če ne pride do reakcije, lahko lepilo uporabite in dokončate podaljševanje trepalnic. Test ne zagotavlja 100 % varnosti, saj je pri celotnem postopku uporabljena večja količina lepila.

KAKO SHRANJEVATI
Ko lepilo enkrat odprete, ga shranite na hladno in suho mesto. Embalaža naj bo tesno zaprta in shranjena v pokončnem položaju v originalni embalaži.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Title

Puella, lash academy, studio in shop

Telefonska: (+386) 040 567 084 E-naslov: info@puella.si Spletna: www.puella.si
Go to Top