• Mini podlogice za pod oči so naš novi najljubši izdelek. Uporabljajo se med podaljševanjem trepalnic, da z njimi prekrijemo spodnje trepalnice. Z lahkoto se odlepijo in enostavno nameščajo, zahvaljujoč njihovemu mehkemu materialu in velikosti. Prilagodijo se obliki oči vaše stranke in ostanejo nameščene med celotnim postopkom podaljševanja trepalnic. So udobne za nošenje in visoko vlažilne. Nič več rdečih in izsušenih oči!
  • Flawless Lashes by Loreta nudi linijo visokokvalitetnih orodij in pripomočkov za profesionalne lash stiliste pri njihovi karieri. Priporočamo uporabo paletke, ki je med nanašanjem podaljškov trepalnic nepogrešljivo orodje za hranjenje trakov, pincet in krtačk na enem samem in urejenem mestu. Paletka je ravno pravšnje teže, tako da ko odlepite podaljške s traku, paleta ostane na mestu. Del paletke je oblikovan tako, da lahko nanj shranite različne dolžine trepalnic, lahko pa tudi nanjo sami zapišete svoje opombe. Po uporabi očistite z vodo. Našo paletko lahko očistite tudi z alkoholom ali UV razkuževalcem.
  • Stojalo za pincete je eden izmed naših pripomočkov, ki naredijo vaše življenje nekoliko lažje. Razvrstite in organizirajte svoje najljubše pincete na posebej eleganten način.

Puella, lash academy, studio in shop

Telefonska: (+386) 040 567 084 E-naslov: info@puella.si Spletna: www.puella.si
Pojdi na vrh