O nas2019-07-10T16:37:41+00:00

PUELLA — LASH ACADEMY, STUDIO & SHOP

LASH ACADEMY, STUDIO & SHOP

Puella, lash academy, studio in shop je mlado podjetje, ki se nahaja na Koroškem. Ukvarjamo se izključno z podaljševanjem in zgoščevanjem trepalnic, urejanjem obrvi in vihanjem naravnih trepalnic.

Puella, lash academy, studio in shop je edini uradni distributer in ambasador prestižne znamke Flawless Lashes by Loreta v Sloveniji. Znamka Flawless Lashes by Loreta je svetovno znana znamka izjemno kvalitetnih produktov namenjenih profesionalnim stilistom umetnih trepalnic. Akademija Flawless Lashes by Loreta pa vzgaja profesionalne lash stiliste nove generacije. Lahko se pohvalimo, da imamo uradno certificirano trenerko, ki se je izobraževala pri slavni ustanoviteljici Flawless lashes by Loreta – LORETI JASILIONYTE, v Veliki Britaniji!

Podjetje Puella je ustanovila in vodi Tina Sklepič, diplomirana medicinska sestra v prvi vrsti ter profesionalna lash stilistka in izobraževalka za Flawless Lashes by Loreta v Sloveniji.

Tina Sklepič, Puella, podaljševanje trepalnic, trenerka, tečaji za podaljševanje trepalnic

TINA SKLEPIČ — O TINI

USTANOVITELJICA PODJETJA ‘PUELLA, BEAUTY STUDIO’ & FLAWLESS LASHES IZOBRAŽEVALKA IN AMBASADORKA

Tina Sklepič je svojo kariero v podaljševanju trepalnic začela že leta 2014. Že od malih nog se je nauduševala nad umetnostjo make-upa. Vedno pa jo je privlačilo vse kar je drugačno in zanimivo. Ko je Tina začela s podaljševanjem trepalnic, je bilo to Sloveniji nekaj čisto novega. Takrat je tudi odprla svoj salon, kjer še danes nudi storitve iz podaljševanja in vihanja trepalnic. Tina je nepoboljšljiva perfekcionistka in uživa v tem, da svoje stranke še polepša. Po tem, ko je diplomirala kot medicinska sestra, se je odločila, da bo začela sodelovati z najboljšimi. Zato se je odločila, da postane ambasadorka, distributerka in ekskluzivna izobraževalka prestižne svetovno znane znamke Lash Industrije — Flawless Lashes by Loreta. Kot mentorica tečajev podaljševanja in vihanja trepalnic, pa bi rada svoje mentoriranke naučila predvsem pravilnega, zdravega in profesionalnega podaljševanja in vihanja trepalnic. Vse to pa seveda z najkvalitetnejšimi izdelki iz Lash Industrije.

Piši mi

PODATKI O PODJETJU PUELLA, TINA SKLEPIČ, S.P.

Dolgi naziv PRS: PUELLA, kozmetična dejavnost, Tina Sklepič, s.p.
Davčna številka: 90878639
Matična: 8009708000
Zavezanec za DDV: Ne
SKD: S96.022 – Kozmetična in pedikerska dejavnost
Datum vpisa: 1.7.2017

TRR: IBAN SI56 6100 0002 0527 778 (odprt 12.10.2018, DH d.d.)

Podatki na bizi.si // AJPES

Spletna stran: www.puella.si

E-naslov: info@puella.si

puella tina sklepič sp kozmetični salon podaljševanje trepalnic spletna trgovina

Puella, lash academy, studio in shop

Telefonska: (+386) 040 567 084 E-naslov: info@puella.si Spletna: www.puella.si
Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Več o tem v Politiki zasebnosti. STRINJAM SE