PUELLA — LASH ACADEMY, STUDIO & SHOP

LASH ACADEMY, STUDIO & SHOP

Puella, lash academy, studio in shop je mlado podjetje, ki se nahaja na Koroškem. Ukvarjamo se izključno z podaljševanjem in zgoščevanjem trepalnic, urejanjem obrvi, vihanjem naravnih trepalnic ter ličenjem.

Puella, lash academy, studio in shop je edini uradni distributer in ambasador prestižne znamke Flawless Lashes by Loreta v Sloveniji. Znamka Flawless Lashes by Loreta je svetovno znana znamka izjemno kvalitetnih produktov namenjenih profesionalnim stilistom umetnih trepalnic. Akademija Flawless Lashes by Loreta pa vzgaja profesionalne lash stiliste nove generacije. Lahko se pohvalimo, da imamo uradno certificirano trenerko, ki se je izobraževala pri slavni ustanoviteljici Flawless lashes by Loreta – LORETI JASILIONYTE, v Veliki Britaniji!

Podjetje Puella je ustanovila in vodi Tina Sklepič, diplomirana medicinska sestra v prvi vrsti ter profesionalna lash stilistka in izobraževalka za Flawless Lashes by Loreta v Sloveniji.

Tina Sklepič, Puella, podaljševanje trepalnic, trenerka, tečaji za podaljševanje trepalnic

TINA ŠULER — O TINI

USTANOVITELJICA PODJETJA ‘PUELLA, BEAUTY STUDIO’ & FLAWLESS LASHES IZOBRAŽEVALKA IN AMBASADORKA

Tina Šuler je svojo kariero v podaljševanju trepalnic začela že leta 2014. Že od malih nog se je navduševala nad umetnostjo make-upa. Vedno pa jo je privlačilo vse kar je drugačno in zanimivo. Ko je Tina začela s podaljševanjem trepalnic, je bilo to Sloveniji nekaj čisto novega. Takrat je tudi odprla svoj salon, kjer še danes nudi storitve iz podaljševanja in vihanja trepalnic.

Tina je nepoboljšljiva perfekcionistka in uživa v tem, da svoje stranke še polepša. Po tem, ko je diplomirala kot medicinska sestra, se je odločila, da bo začela sodelovati z najboljšimi. Zato se je odločila, da postane ambasadorka, distributerka in ekskluzivna izobraževalka prestižne svetovno znane znamke Lash Industrije — Flawless Lashes by Loreta. Kot mentorica tečajev podaljševanja in vihanja trepalnic, pa bi rada svoje mentoriranke naučila predvsem pravilnega, zdravega in profesionalnega podaljševanja in vihanja trepalnic. Vse to pa seveda z najkvalitetnejšimi izdelki iz Lash Industrije.

PRESTIŽNA NAGRADA SHOOTING STAR

Konec leta 2019 sem prejela prestižno nagrado Shooting Star kot partnerica Flawless Lashes by Loreta. Še pod vtisom, izjemno vesela in prijetno presenečena sem na svoji Facebook strani zapisala tole:

Medtem, ko čakam na letalo, da se vrnem domov, razmišljam o občutkih o podelitvi Flawless lashes Awards-ov. Gre za dogodek na katerega smo bile povabljene vse lash stilistke, ki vodimo tečaje ali distributerstvo pod imenom Flawless lashes by Loreta.

Kaj je podelitev Flawless lashes Awards-ov?

Je 15 različnih kategorij in nominacij, vse od najboljšega trenerja v UK ali na svetu, do najboljše Flawless lashes akademije itn… Potem je pa tukaj tudi kategorija Shooting STAR! In v tej kategoriji sem jaz zmagala! Če povem po resnici, nisem pričakovala niti nominacije, niti zmage. Mislila sem, da sem premalo časa v Flawless teamu in po domače povedano – nimam možnosti za zmago. Ko sem bila poklicana, sploh nisem vedela kaj shooting star pomeni, samo da sem prejela nagrado!

Ampak ja – kaj sploh pomeni Shooting star?

Gre za to, da v zelo kratkem času dosežeš veliko – prevzem distribucije za Slovenijo, potem vodenje Flawless tečajev za Slovenijo in ne dolgo nazaj še prevzem distribucije za Hrvaško. In vse to v enemu letu!

Hvala vsem, ki ste kakorkoli pripomogli k temu in hvala Flawless Lashes by Loreta za priložnost, da sem lahko del tako hitro rastočega lash teama.

– Tina

TINA SKLEPIČ, PUELLA NA PODELITVI NAGRAD FLAWLESS PARTNERS AWARDS 2019

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politika zasebnosti.
I Accept

Puella Tina Šuler s.p. —  Podatki o podjetju