Lepilo za trepalnice

Lepilo za podaljševanje trepalnic, tako pomembna stvar pri samem podaljševanju trepalnic, ki je ključnega pomena pri povezavi med umetnimi in naravnimi trepalnicami, pa vseeno včasih ne uboga in deluje ravno obratno kot bi si želeli.

In zakaj je tako?

lepilo za trepalnice lepila za trepalnice profesionalni pripomočki za umetne trepalnice salon lash stilistkaKaj se dogaja, ko se lepilo za trepalnice začne spreminjati, kljub temu, da ste uporabili istega?

In ja… Verjetno se vse zavedamo, kako težko je pri iskanju tistega pravega profesionalnega lepila, ko pa moraš biti pozoren na toliko dejavnikov, ki lahko vplivajo nanj.

Pa veste kateri vsi dejavniki vplivajo na lepilo za trepalnice? Na kaj je treba biti pozoren, ali pa zakaj kar naenkrat ne deluje več isto ko je pa včasih?

Na trgu je danes že ogromno različnih lepil za profesionalno podaljševanje trepalnic in izbira je res težka.. lahko imajo različno konsistenco, barvo, embalažo ali sestavine, ampak kljub vsemu določene stvari ostanejo iste. Kako lepila pretresti, kakšen vpliv lahko ima vlaga nanj, temperatura in predvsem način za shranjevanje lepila tudi po tem, ko je lepilo že enkrat odprto.

Naša profesionalna lepila za podaljševanje trepalnic, ki vas ne bodo razočarala najdete TUKAJ

Kako pravilno pretresti in premešati lepilo za trepalnice?

Seveda je sveže lepilo najboljše, ampak kljub vsemu ne glede na to, kako dolgo ga že imate v skladišču oziroma shranjenega pred uporabo je obvezno, da ga pred prvo uporabo res dobro pretresete. To ne pomeni le nagibanje stekleničke levo in desno, ampak dve minuti močnega mešanja lepila.

Pomembno je, da pokrov od lepila VEDNO odstranite, saj le tako ohranjate lepilo čisto.

Torej, odstranite pokrov, na vrh položite gobico brez tkanine (vatico ali robček lepilo zažge). Lahko uporabite poseben pokrovček za pretresanje lepila za trepalnice (na voljo v spletni trgovini) in ga začnite dobro stresati.

Pokrovček za lažje mešanje lepila za trepalnice najdete TUKAJ.

Če je lepilo sveže ga morate mešati vsaj 2 minuti, da se delci, ki so na dnu dobro premešajo med seboj, le tako bo lepilo delovalo pravilno.

Če je prva kapljica videti bolj bleda, potem lepila niste premešali dovolj, potem zavrzite prvo kapljico in premešajte še močneje.

Komponente se lahko ponovno ločijo med tem, ko vi opravljate aplikacijo podaljševanja trepalnic, zato je zopet pomembno, da med vsako menjavo lepila pretresete stekleničko vsaj 20 sekund in dodate svežo kapljico na površino, kamor iztisnete lepilo.

Malo miganja med delom ne škodi? 😛

lepilo za trepalnice podaljšane trepalnice trgovina kje kupiti dobro lepilo za trepalniceKaj pa vlaga v prostoru?

Vlage nikoli ne podcenjujte, saj lahko naredi veliko škodo vašemu trudu, ki ste ga vložili v vaš set podaljšanih trepalnic.

Vlaga je ena izmed tistih dejavnikov, na katero morate biti nenehno pozorni, prav tako na temperaturo.

Vsako lepilo deluje drugače pri različni vlagi in temperaturi, zato je nakup merilnika vlage in temperature OBVEZEN.

Če je vaša vlažnost prenizka za lepilo za trepalnice, ki ga uporabljate, se bo lepilo dlje časa sušilo. Sploh pozimi lahko nastane problem prenizke vlage, tukaj lahko uporabite lepilo za nižjo vlago. Prav tako si lahko pomagate s pospeševalcem lepila, ki vam omogoča hitrejše delovanje lepila in posledično tudi vašega dela (na voljo v spletni trgovini).

Če je vlažnost višja od priporočene za lepilo, se bo prehitro sušilo. Bodisi se bo posušilo, preden boste dosegli naravno trepalnico in boste morali začeti znova. Ali pa se bo prehitro sušilo, kar pomeni, da podaljšek in naravna trepalnica ne bosta pravilno vezani. To lahko povzroči, da bodo stranki že v nekaj dneh trepalnice odpadle- seveda brez naravne, kar je pa neprijetna situacija za vas, kot stilistko, ker boste morali popravljati, prav tako pa za stranko, ker se bo po parih dneh spet vrnila.

Kako to rešiti?

Redno spremljajte vašo vlago, saj se s podnebjem spreminja, prav tako pa vpliva nanjo prostor, kjer delate, klimatske naprave, gretje ali pa že samo prezračevanje.

Obstaja pa tudi nekaj trikov za visoko vlažnost; dodajte v sobo vlažilnik zraka, imejte na voljo lepila, ki so primerna za vašo vlago in pa poberite malenkost več lepila pred nanosom umetne trepalnice na naravno.

Kako pravilno shranjevati lepilo za trepalnice?

Da bi ohranili lepilo za trepalnice v najboljšem stanju in delovanju, moramo paziti nanj, saj je eden izmed glavnih dejavnikov za uspešno podaljševanje trepalnic, kajne?

Potrebno ga je zaščiti pred raznimi temperaturnimi nihanji in vlago.

Poskrbimo, da je lepilo v pokončni posodi, lahko uporabite zabojnik za shranjevanje lepil, ali pa ga shranimo v priloženo vrečko.

Nabavite naš profesionalni zabojnik za shranjevanje lepila TUKAJ

Lepilo NE SME biti vzpostavljeno soncu, biti preblizu radiatorju ali pa ga hraniti v hladilniku.

Poskrbite, da bo na temnem in hladnem, prav tako pa bodite pozorni na rok trajanja, saj lahko hitro postane vse kaj drugega kot naš prijatelj! ?

Ne pozabite- vsakega lepila, ko z njim delamo prvič se moramo navaditi, zato si vzemite čas, lepilo spoznajte, ga dobro pretresite in ga potem tudi shranite pravilno. Poskusite več različnih in verjamem, da boste našli tistega, ki vam najbolj ustreza.

Pozdravček,

Tina 😉