Naš najnovejši serum za rast trepalnic Lash Wizard iz Flawless Lashes kozmetične linije je bistven za to, da so vaše trepalnice debelejše, polnejše, močnejše in daljše. Po samo 14 dneh uporabe boste videle vidne rezultate.

 

Lash Wizard serum je produkt ustanoviteljice znamke Lorete Jasilionyte, ene najvplivnejših stilistk in trenerjev v industriji. Po letih izobraževanja drugih stilistk in trenerjev je Loreta želela ustvariti kozmetične izdelke, ki so dostopni vsem in jih lahko uporabite brez nezaželenih stranskih učinkov, ter tako nudite naravnih trepalnicam nego brez poškodb ali negativnih vplivov.

 

NEGATIVNI VPLIVI SERUMOV ZA RAST TREPALNIC

Ste že slišali, da večina serumov za trepalnice lahko vsebuje hormone ali prostaglandine? Ali veste, kako vplivajo na rast trepalnic in kakšne so posledice po dolgotrajni uporabi. Ali veste kako hormoni vplivajo na vaš cikel rasti trepalnic?

TUKAJ SO 3 POMEMBNE stvari, ki jih morate vedeti o svojih trepalnicah:

  1. Človeški lasje (dlake) rastejo iz lasnih korenin in celice, ki so povezane z beljakovinami, imenovanimi keratin tvorijo 95% vaših las.
  2.  Količina keratina je odvisna od tega, kako hitro se celice premikajo skozi vaš mešiček. Če se premikajo prehitro – nimajo dovolj časa, da bi se keratinizirali, zato se premaknejo navzgor in postanejo polprazni.
  3.  Lasne korenine dobijo svojo hrano prek kapilar in pomembno je, da korenine med rastjo ‘nahranite’ s pravilno prehrano. Če svoje trepalnice nahranite s serumom, polnim hormonov, boste hitro pretočili kri. Trepalnice, ki rastejo zelo hitro in nimajo časa, da bi ustvarile dovolj keratina, lahko povzročijo, da trepalnice postanejo prazne in izgubijo moč.

    serum za rast trepalnic

    Rast trepalnic – nastanek keratina

 

Obstaja tudi veliko serumov, ki vsebujejo kariprost – ki se uporablja za zdravljenje glavkoma. Zdravnik vam ne bi svetoval, da bi to zdravilo uporabljali vsak dan, če ne trpite zaradi tega zdravstvenega stanja in če se boste tej sestavini izpostavljali dlje časa, lahko tvegate, da boste izgubili trepalnice.
Lasni mešički hitreje rastejo in se razmnožujejo v celice, vendar nimajo dovolj časa, da bi dobili dovolj keratina.

Takoj, ko boste prenehali uporabljati serume na hormonski bazi, se bodo vaše trepalnice začele vračati v običajno dolžino.

 

 

 

NAŠ SERUM JE DRUGAČEN. ZAKAJ?

Lash Wizard je visoko zmogljiv serum, ustvarjen z biotinoil tripeptydom, sestavino, ki je odgovorna za krepitev vlaken in foliklov trepalnic ter zagotavlja, da trepalnice zrastejo močnejše in debelejše.

Pri uporabi našega seruma le ta ne bo vplival vaš cikel trepalnic, tudi ko ga nehate uporabljati. Vaše trepalnice bodo močne in polne, dokler ne mine celoten cikel trepalnic (vse trepalnice se nam zamenjajo v približno 90 dneh).

Izpopolnjena tehnologija izdelka deluje tako, da prodira v mešiček trepalnic, spodbuja tvorbo keratina, ki pospešuje trepalnice in pomaga popraviti škodo, hkrati pa spodbuja rast.
Natančen aplikator s čopičem poskrbi za negovalni tretma, sestavljen iz esencialnih beljakovin in vitaminov.

Naš serum ne vsebuje škodljivih zdravil ali hormonov, zato se ne more pojaviti noben od zgoraj omenjenih zapletov. Serum oči ne draži in je primeren tudi za vse z občutljivimi očmi.

Flawless serum za rast trepalnic oziroma naš Lash Wizard je eden izmed prvih izdelkov na trgu za povečanje volumna trepalnic in je bil posebej zasnovan za uporabo skupaj s podaljški trepalnic.

Serum za rast trepalnic je varen za uporabo tako na naravnih trepalnicah, kot na umetnih, podaljšanih trepalnicah. Ob njegovi uporabi so trepalnice vidno bolj zdrave, debelejše, močnejše in sijoče.

Serum za rast trepalnicNAVODILA ZA UPORABO: 
Serum za rast trepalnice namažite na očiščeno veko, najbolje pred spanjem. Poskrbite, da bo območje čisto, suho in da ne bo sledi ličil. Nanesite serum vzdolž linije ob trepalnicah in pustite delovati čez noč. Serum je prav tako primeren tudi za obrvi.

Za najboljše rezultate, priporočamo, da serum uporabljate vsak dan vsaj tri mesece.

Rezultati se začnejo prikazovati po samo 14 dneh uporabe (odvisno od vsake posameznice).

Serum za rast trepalnic lahko kupite TUKAJ!

*Serum je brez dišav, ni testiran na živalih in je brez hormonov.