LEPOTNI SALON PUELLA

Puella, lash academy, studio in shop je lepotni salon, ki se nahaja na Koroškem. Ukvarjamo se z podaljševanjem in zgoščevanjem trepalnic, vihanjem naravnih trepalnic, urejanjem obrvi, barvanjem obrvi s kano ter ličenjem.

KDO IN KAJ JE PUELLA?

Puella pomeni punca, torej ženska. Vabljene v salon vse, ki si želite dodati svoji lepoti še dodaten čar.

Puello je ustanovila Tina Šuler, diplomirana medicinska sestra v prvi vrsti ter profesionalna lash stilistka ter trenerka za podaljševanje trepalnic, ki se je izobraževala na svetovno znani akademiji Flawless lashes by Loreta, ki se nahaja v Veliki Britaniji.

Znamka Flawless Lashes by Loreta je znana znamka izjemno kvalitetnih produktov namenjenih profesionalnim stilistom umetnih trepalnic.

Pod njihovim imenom in vodstvom Tine, se v salonu izvajajo tudi tečaji klasičnega podaljševanja trepalnic, začetnega ter nadaljevalnega volumenskega podaljševanja trepalnic ter tečaj vihanja naravnih trepalnic.

Pri nas je za stranke vedno poskrbljeno tako, da so na prvem mestu, da se počutijo sproščene in da dobijo točno to kar si želijo. Želimo poudariti lepoto vsake posameznice posebej, tako, da so trepalnice, obrvi ali make up prilagojeni vsaki posameznici posebej, glede na želje.

V salonu uporabljamo najkvalitetnejše materiale na trgu, tako, da so naše stranke v varnih rokah.

Za vas skrbim:

Tina Sklepič, Puella, podaljševanje trepalnic, trenerka, tečaji za podaljševanje trepalnic

TINA

Tina Šuler je svojo kariero v podaljševanju trepalnic začela že leta 2014. Že od malih nog se je navduševala nad umetnostjo make-upa. Vedno pa jo je privlačilo vse kar je drugačno in zanimivo. Ko je Tina začela s podaljševanjem trepalnic, je bilo to Sloveniji nekaj čisto novega. Svoj salon je odprla leta 2015, do sedaj pa ima opravljenih že več kot 13 tečajev iz vsega sveta.

Tina je nepoboljšljiva perfekcionistka in uživa v tem, da svoje stranke še polepša. Ker je želela ponuditi strankam nekaj več se je odločila, da postane ambasadorka, distributerka in ekskluzivna izobraževalka prestižne svetovno znane znamke Lash Industrije — Flawless Lashes by Loreta. Kot mentorica tečajev podaljševanja in vihanja trepalnic, pa bi rada svoje mentoriranke naučila predvsem pravilnega, zdravega in profesionalnega podaljševanja in vihanja trepalnic. Prav tako ji je to omogočilo, da je v rednem stiku z najnovejšimi trendi, ki se v lepotnem svetu širijo s svetlobno hitrostjo in najnovejšimi tehnikami podaljševanja trepalnic.  Vse to pa seveda z najkvalitetnejšimi izdelki iz Lash Industrije.

Naše storitve:

PODALJŠEVANJE TREPALNIC

Klasično podaljševanje trepalnic
Volumensko podaljševanje trepalnic
Kombinacija podaljševanja trepalnic enanaena volumen
Dvig naravnih trepalnic

OBRVI

V salonu ponujamo oblikovanje obrvi z voskom, oblikovanje obrvi s pinceto in klasično barvanje obrvi.

LAMINACIJA OBRVI

Laminacija obrvi oblikovanje obrvi s posebnimi serumi, kateri dlako omehčajo, posledično je dlaka obvladljiva ter jo lahko počešemo v željeno obliko.
Namenjena je vsem, ki si želijo gostejših in košatih obrvi.
Postopek je idealen tudi za stranke, ki si želijo obrvi ukrotiti, jim dati lepšo obliko in polnejši videz ali zakriti nepravilnosti.
Prav tako s postopkom laminacije obrvi dosežemo simetrijo obrvi, saj popravi obliko obrvi, ne glede na to ali je dlaka skodrana, ravna ali štrleča.
Pri postopku obrvi tudi pobarvamo.
STORITEV laminacija obrvi

Več informacij o naših storitvah, ceniku in naročanju dobite na telefonu:

040/ 567-084

Ali na: info@puella.si

Izpolnite lahko tudi kontaktni obrazec:

Spremljajte nas na Instagramu