TEČAJI PODALJŠEVANJA TREPALNIC, VIHANJA TREPALNIC IN OBLIKOVANJA OBRVI

ZAKAJ NA TEČAJ K NAM?

Tečaji podaljševanja trepalnic, vihanja trepalnic in urejanja obrvi so prava stvar zate, če iščeš nekaj s čimer bi nadgradila svoje znanje in kariero! Povpraševanje po lash stilistih in različnih tehnikah oblikovanja obrvi je vedno večje, zato si odpri možnosti in se nauči nekaj novega.

PUELLA — INDIVIDUALNI PROFESIONALNI TEČAJI

Vsi naši tečaji potekajo individualno in po dogovoru. Vse naše tečaje vodi stilistka z več letnimi izkušnjami v podaljševanju trepalnic, ki se je učila na akademiji za podaljševanje trepalnic v Veliki Britaniji, pri ustanoviteljici Flawless lashes by Loreta – LORETI JASILIONYTE! Delujemo po principu, da je vsaka tečajnica individual in se posvetimo vsaki posameznici posebej.

Tečaji oblikovanja obrvi s kano pa potekajo pod budnim očesom stilistke Špele Rošer, katera se je izobraževala na akademiji Supercilium BROW EXPERT, katera se nahaja na Nizozemskem.

Več informacij glede tečajev in datumov dobite na info@puella.si ali na telefonski številki 00386- 40 567 084 (Tina) in na 00386 – 40 866 255 (Špela)!

podaljševanje trepalnic, tečaj klasične tehnike podaljševanja trepalnic
KLASIČNI TEČAJ PODALJŠEVANJA TREPALNIC — TEHNIKA KLASIČNEGA PODALJŠEVANJA

Začetni klasični tečaj podaljševanja trepalnic je odlična izbira za vse, ki si želite naučiti kvalitetno podaljševati trepalnice z vrhunskimi materiali. Začetni tečaj podaljševanja trepalnic traja dva dni in po končanem usposabljanju vas mentorica strokovno vodi in usposablja do samostojnega dela.

podaljševanje trepalnic, začetni tečaj podaljševanja trepalnic, lash styling
ZAČETNI TEČAJ VOLUMENSKEGA PODALJŠEVANJA TREPALNIC

Trenutno najbolj priljubljena tehnika podaljševanja trepalnic je le korak stran. Ponudite strankam nekaj več in se odločite za nekaj novega. Vaše stranke bodo obsedene z volumenskimi trepalnicami! Začetni tečaj volumenskega podaljševanja trepalnic traja en dan.

nadaljevalni tečaj podaljševanja trepalnic, umetne trepalnice, kozmetičarka stilistka
NADALJEVALNI TEČAJ VOLUMENSKEGA PODALJŠEVANJA TREPALNIC

Nadaljevalni tečaj volumenskega podaljševanja trepalnic je namenjen vsem, ki želite nadgraditi svoje znanje volumenskega podaljševanja trepalnic in se naučiti vseh trikov za popoln volumen! Na tečaju boste izvedeli tudi kako fotografirati trepalnice in nasvete o marketingu.

lash lift tečaji, tečaji za trepalnice, tehnika podaljševanja trepalnic
TEČAJ FLAWLESS LASH LIFT — VIHANJE TREPALNIC

Želite ponuditi strankam nekaj novega? Predstavljamo vam Flawless lash lift! Dvig in vihanje naravnih trepalnic je vedno bolj popularno in stranke se množično odločajo zanj. Tečaj se izvaja kadarkoli po predhodnem dogovoru, datum tečaja se prilagodi tečajnici.

Tečaj laminacija obrvi
TEČAJ LAMINACIJA OBRVI

Si želite v svoj salon dodati trenutno najpopularnejši trend oblikovanja obrvi – laminacijo obrvi oziroma BROW LIFT? Laminacija obrvi je namenjena vsem, ki si želijo gostejših in košatih obrvi ali pa jih ukrotiti ter popraviti obliko.

Tečaj laminacija obrvi
ONLINE WEBINAR KIM K

Trenutno najpopularnejši trend v svetu podaljševanja trepalnic so KIM K trepalnice.
Jih želiš dodati v ponudbo in pritegniti še več strank, hratki pa tudi zaslužiti več? Osvoji vse veščine KIM K trepalnic in ponudi svojim strankam nekaj novega.

TEČAJI PODALJŠEVANJA TREPALNIC POD BUDNIM OČESOM

Tina Sklepič, Puella, podaljševanje trepalnic, trenerka, tečaji za podaljševanje trepalnic

VSE TEČAJE VODI CERTIFICIRANA FLAWLESS LASHES IZOBRAŽEVALKA IN AMBASADORKA — TINA SKLEPIČ

Tina je nepoboljšljiva perfekcionistka in uživa v tem, da svoje stranke še polepša. Po tem, ko je diplomirala kot medicinska sestra, se je odločila, da bo začela sodelovati z najboljšimi. Zato se je odločila, da postane ambasadorka, distributerka in ekskluzivna izobraževalka prestižne svetovno znane znamke Lash Industrije — Flawless Lashes by Loreta. Kot mentorica tečajev podaljševanja in vihanja trepalnic, pa bi rada svoje mentoriranke naučila predvsem pravilnega, zdravega in profesionalnega podaljševanja in vihanja trepalnic. Vse to pa seveda z najkvalitetnejšimi izdelki iz Lash Industrije.