Nobena skrivnost ni, da so letošnjo leto KIM K trepalnice absolutni hit in zmagovalke med ljubiteljicami podaljšanih trepalnic.

Tako drugačne, ampak še vedno tako nosljive in tako čudovite.
V čem pa sploh je čar KIM K trepalnic?

Kim K trepalnice lahko izgledajo naravno ali pa je njihov izgled vpadljiv. S samimi dolžinami se lahko igramo in jih prilagajamo vsaki posameznici posebej glede na njene želje in zahteve.

So tudi izredno nosljive, kar pomeni, da tudi po kakšnem tednu izgledajo še vedno naravno, saj je že njihova osnova izredno razgibana, zahvaljujoč različnim dolžinam trepalnic.

No pa gremo nazaj na začetek.

Prva dama teh trepalnic je seveda ena in edina Kim Kardashian, po kateri so trepalnice tudi poimenovane.
In katera si nebi želela nositi trepalnic poimenovanih po njej? Kim so izdelali umetne trepalnice (za enkratno uporabo) po njeni želji in tudi mi vsi v svetu podaljševanja trepalnic se jim nismo mogli upreti.

Da vas ne zmedem preveč – za Kim K trepalnice je še več poimenovanj, kot so spiky look, wispy look, rays itn.. najbolj znane so pa seveda pod imenom Kim K lashes / style.

Zakaj so drugačne?

Tukaj ne gre za navadno podaljševanje trepalnic, ampak za tisto piko na i pri končnemu izgledu. V osnovi gre za volumensko podaljševanje trepalnic (ali hibridni set), kateremu dodamo vmes daljše trepalnice. To pomeni, da razbijemo to popolno linijo trepalnic in jim dodamo razmrščen videz. Torej – naša osnova je volumen, kateremu vmes dodamo izstopajoče in daljše trepalnice. Te daljše trepalnice (imenujemo jih – spikes) so ključne za naš popoln Kim K look.

 

Prav zaradi tega dodatka daljših trepalnic ter veliko priprav na izvajanje seta, traja celoten set malenkost dlje (lahko tudi 3 ure in še več) in je dražji.
(V našem lepotnem salonu boš za nov set KIM K trepalnic odštela 70€).

Ampak, naj te opozorim – Kim K trepalnice niso samo tu in tam dodane daljše trepalnice kakor se nam zahoče. Prav nasprotno. Dodelane so do potankosti natančno.

Si presenečena? Poglej spodnjo sliko.

podaljševanje trepalnic koroška

 

Vsaka trepalnica in vsak daljši ‘spike’ je točno premišljeno dodan na določeno naravno trepalnico. Samo na takšen način dosežemo simetrijo obeh oči in končni izdelek s katerim bo zadovoljna stilistka, kot tudi stranka.

 

Ampak, ali je vsaka stranka primerna za Kim K trepalnice?
Žal ne. Ta stil naredi oči večje, zato bodo stranke, ki imajo manjše oči nad njim navdušene. Prav tako je odličen in izgleda popolno pri vseh strankah, ki imajo večji razmak med očmi in obrvi.  Je tudi idealna rešitev za vse, ki imajo povešene veke, saj jih na takšen način skrijemo in oči optično dvignemo oziroma povečamo. Torej, v celoti gledano je primernih kandidatk kar nekaj, katerim bi Kim K trepalnice pristajale.

Katere stranke pa žal niso primerne kandidatke za Kim K trepalnice?
To so vse, ki imajo velike oči, navzdol obrnjene oči ali izredno nesimetrične oči.

Veš, da za te oblike oči obstajajo različni stylingi, s katerimi lahko prekrijemo nesimetrijo in popravimo določen videz?

Prav tako pa se ne priporoča strankam katere imajo že po »naravi« slabe in krhke trepalnice, saj bodo daljši podaljški zaradi teže uničili naravno trepalnico, kar pa seveda ne želimo.

Sedaj pa samo še komaj čakamo konec karantene, da lahko ponovno pričnemo ustvarjati KIM K trepalnice!

Si jih že preizkusila? ?

Če si lash stilistka in te zanimajo Kim K trepalnice ter si jih želiš dodati v ponudbo imam zate ONLINE WEBINAR KIM K trepalnic! Več informacij o KIM K webinarju dobiš TUKAJ ali na info@puella.si!