Zakaj so podaljšane trepalnice odlične za poletje?

Za nami je že kar nekaj lepih, sončnih dni, ampak najlepši in najtoplejši tedni pa šele prihajajo.

Ali se samo meni zdi, da vsi samo čakamo celo leto na teh par mesecev poletja, toplejših dni ter dolgih in brezskrbnih večerov?  Prav tako čakamo celo leto na zaslužen dopust, pa naj bo na morju, v gorah ali kje ob kakšni reki.

Da bo poletje še bolj brezskrbno, so podaljšane trepalnice skoraj ‘must have’ za tople dni in dopust.

Te mikajo, ampak še vedno neveš kako se trepalnice obnesejo poleti in katere so prednosti?

No, pa poglejmo:

Umetne trepalnice so VODOODPORNE!
Da, to pomeni nič več razmazane maskare in črnine pod očmi. Z umetnimi trepalnicami se lahko brez skrbi kopaš v morju, bazenu, jezeru, itd.. kjer koli ti srce poželi. ?

Da bodo tvoji podaljški zdržali dlje časa, jih obvezno speri s sladko (navadno) vodo po kopanju v morju in bazenu. Na takšen način spereš sol in klor iz njih in trepalnice bodo dlje časa lepe. Če nimaš dostopa do navadne vode, jih speri z navadno vodo iz plastenke.  Sol in klor razžirata trepalnice, zato je to dejanje nujno, če želiš imeti lepe trepalnice.

Ker se poleti bolj potimo, ne glede na to ali se ukvarjamo s športom ali pa samo ležimo na plaži, znoj vpliva na obstojnost ličil in trepalnic. Tudi, če se odpravimo v gore ali na izlet, smo lahko prepričane v to, da bodo podaljšane trepalnice ostale na svojemu mestu, ne glede na znojenje.

Prav tako priporočamo, da se trepalnice vedno umijejo s sladko vodo, če se potimo, saj je pot slan in lahko vpliva na obstojnost podaljškov.

Z umetnimi trepalnicami lahko ustvarimo več različnih stylingov.
Kdaj je pa bolj primeren čas za ustvarjanje in nekaj novega, če ne poleti?

Ustvarimo lahko razmrščene trepalnice ali izredno priljubljene KIM K trepalnice, eyeliner effekt in še več… nič več vsakodnevnega nanosa umetnih trepalnic iz trakca na trepalnice, saj imamo danes že tako pestro izbiro podaljškov, da lahko ustvarimo karkoli. ?

Podaljšane trepalnice preživijo še tako NORO noč!
Ja, točno tako. Naj bo to nočno kopanje ali žur do jutranjih ur, trepalnice se ne odlepijo, se ne razmažejo, ampak ostanejo točno takšne kot so vso noč, ti pa se ne potrebuješ sekirati kako boš zjutraj izgledala, saj z njimi izgledamo vedno urejene. ?

 

laminacija obrvi

 

Če si pa še vseeno bolj za naraven videz, je vihanje naravnih trepalnic odlična izbira!
Naravne trepalnice se privihajo in pobarvajo, tako da so trepalnice optično podaljšane in temnejše, učinek traja pa do 2 meseca.

Naše storitve si lahko ogledate na tej povezavi.

Še par nasvetov kako ravnati z umetnimi trepalnicami poleti:

  • Izogibajte se nanosu kreme za sončenje okoli vek in trepalnic – kreme so ponavadi zelo mastne in lahko vplivajo na obstojnost podaljškov.
  • Poleti je zaradi sonca več vitamina D. To pomeni, da naše trepalnice, lasje in dlaka rastejo hitreje. Po potrebi se naroči na korekturo en teden prej, da boš imela umetne trepalnice lepe, brez lukenj.
  • Spiranje trepalnic s sladko (navadno) vodo po kopanju, znojenju in drugih aktivnosti je obvezno.
  • Za še lepše trepalnice priporočamo uporabo čistilne pene za trepalnice.

Z doslednim upoštevanjem teh nasvetov bo tvoje poletje brezskrbno, trepalnice vedno lepe in tvoj pogled bo začaral vsakega. ?

Si želiš v svoj salon dodati novo storitev? Preglej naše tečaje TUKAJ!
Poletni HIT med tečaji – laminacija obrvi.